www.travelhouse.no

Telefon 22121204

Fax 22121205

mail@travelhouse.no


iconhjem
iconreisebetingelser
iconom oss
iconflytilbud
iconspesialtilbud
iconlangtidsferie
iconbrasil
iconegypt
iconfilippinene
iconindia
iconindonesia
iconkambodsja
iconmalaysia
iconmaldivene
iconmauritius
iconseychellene
iconsør-afrika
icontanzania
iconthailand
iconvietnam

 

Seychellene

Trykk her for prisliste


 
klikk for større bilde


klikk for større bilde


klikk for større bilde


klikk for større bilde


klikk for større bilde

 
Totalt på alle øyene er det 75000 innbyggere,de fleste fordelt på Mahe hvor hovedstaden Victoria ligger-og på Praslin og La Digue.Dette er en helårsdestinasjon, men man deler likevel sesongene opp :oktober til april er den fuktigste perioden med det varmeste klimaet mens mai til september er tørrere. Temperaturen ligger på sv&aeligrt behagelige 25-30 garder året rundt. Du kan også få et lån på dagen ved å søke hos STK Finans.

Her kan du få øyer hvor alt er mer basic og "back to nature" og øyer hvor du vil finne en utiln&aeligrmelig luksus i fantastiske omgivelser.Er du redd for å kjede deg kan du bare booke deg inn på et av de store resortene hvor øyene etterhvert er blitt små landsbyer med flere restauranter og aktivitetsmuligheter.
Store mengder regn kan forekomme i desember /januar,men dette endrer seg stort sett fra år til år,og det kan også regne mye på en øy mens det er helt tørt på en annen -året rundt. øygruppen ligger også utenfor syklonbeltet og er dermed skånet for det mest ekstreme v&aeligret.
Seychellene er fremfor alt en naturperle hvor man tidlig ble miljøbevisste. De fleste øyer og store deler av de største øyene er også naturreservat med byggeforbud. Man tar godt vare på dyre -og plantelivet på Seychellene - både det som er over vann og under vann.
Det er ingen obligatoriske vaksiner, men sjekk likevel med din lege som er helt oppdatert på de viktigste vaksinene. Valutaen(rupees)kan man kun få kjøpt på Seychellene,hta gjerne med dollar forlokal veksling. Kredittkort aksepteres som betalingsmiddel de fleste steder. Prisnivået på Seychellene er ikke lavt da man må importere matvarer og råvarer.